GA Update Nr. 4

GA Update Nr. 4

3 February 2020 om 11:08

Juicy

We have some very excited news for our Ally’s! Daarom pompen we uiteraard deze GA Update er weer even door. Lees snel verder!

Als allereerst nieuws waar wij ontzettend enthousiast over zijn:

New staff-members!
Zoals we ook in de afgelopen GA Update hebben gemeld, hadden we nogal wat haast met het aannemen van nieuwe staff-members. We hebben daarom met z’n vieren gekeken naar welke afdelingen zeker hulp nodig hadden en welke personen wij hier geschikt voor vonden. Dit zijn voornamelijk mensen waarvan wij persoonlijk denken dat ze zowel inzet tonen en ook binnen het team passen. Het resultaat is veelbelovend: 3 afdelingen zijn nu al voorzien van nieuwe members! YAS.

Esports.
Omdat we aardig aan het uitbreiden zijn met Esports, (binnen een maand tijd hebben we er al 2 nieuwe Rocket League teams bij) vonden we dat Heijneken en SEVN wel wat hulp konden gebruiken. Daarom hebben zij gezamenlijk gekeken naar welke personen zij geschikt vonden als Admin Esport en eigenlijk was dit wel vrij snel duidelijk: Timosj en Hunter (Hunthunt95)!

Timosj heeft in het allereerste Rainbow Six Siege team van Gaming Alliance gezeten, waarvan de meerderheid van de spelers zijn opgepakt door hogere Siege-teams binnen èn buiten de BeNeLux! We wisten dus al welke capaciteiten deze man had en vonden hem mede daarom uitermate geschikt om het staff-team te joinen.
Hunter zit al een hele tijd in het Rocket League team (ik als manager van dat team ben al vergeten hoelang, stel je voor) van Gaming Alliance en is daar ook tweede captain van team Orange, voor wanneer SEVN (de huidige captain) het even niet meer ziet zitten. Hij heeft daar dus ook al zeker bewezen wat zijn capaciteiten zijn binnen de Esports en heeft ook zeker kennis van onze andere Esports-games. Hij is daarnaast namelijk ook fanatiek in Rainbow Six Siege!
 
Community/Events.
Ook waren wij het erover eens dat de afdelingen community en events wel wat hulp kon gebruiken. Sinds deze twee afdelingen prima gecombineerd kunnen worden (weet de schrijfster uit ervaring), hadden wij ook het idee om deze twee rollen samen te voegen. Maar wel met extra personen binnen deze functie.
Naast Juicy zijn er daarom 2 andere personen waarvan wij dachten dat deze geschikt waren om deze rol te vervullen, die al ervaring hebben binnen het staff-team van GA: CrimiClown en Bwittcore!

CrimiClown is vanaf het ontstaan van Gaming Alliance al Ally en is zo’n anderhalf jaar actief geweest binnen het staff-team. Wegens omstandigheden heeft hij destijds zijn rol neergelegd, maar guess who’s back!
Wij weten dat CrimiClown zich met hart en ziel inzet voor Gaming Alliance en dat hij een professionele blik op allerlei zaken heeft. Wij zijn er dus 100% zeker van dat hij een goede aanwinst is voor het team!
Bwittcore (CrimiClown’s vrouw) is tot een paar maand geleden moderator handhaving en merchandise geweest en weet ook zeker hoe het er binnen een staff-team aan toe gaat. Wij, en ook zij is van mening dat ze haar creativiteit prima los kan laten op het organiseren van online en offline events. Ook denken wij dat de combinatie CrimiClown en Bwittcore heel goed zal zijn voor zowel de community als events! Power couple!

Welkom allen!

Natuurlijk zijn hiermee niet alle openstaande functies binnen het staff-team vervuld. We hebben nu gekeken naar datgene wat echt noodzakelijk was. Hou zeker onze Discord en social media platformen in de gaten voor eventuele vacatures in de toekomst!

Sidenote: Wij kunnen begrijpen dat sommige Ally’s niet tevreden zijn met onze gemaakte keuzes, omdat onze nieuwe members vrienden van ons kunnen zijn. Echter, omdat de nood hoog was hebben wij binnen een maand tijd een keuze moeten maken en hebben wij hier geen sollicitatieprocedure van kunnen maken, omdat dit teveel tijd in beslag zou nemen. Van deze mensen wisten wij wat voor toevoeging het zou kunnen hebben voor ons team.
Ben je het er niet mee eens? Spreek dan vooral een Admin aan. Wij zijn altijd bereid voor een gesprek!

 
Rocket League.
Over Esports, nieuwe teams en Rocket League gesproken: we hebben er natuurlijk 2 nieuwe teams bij!
Deze zijn al uitgebreid geannounced in onze announcements in de Discord, maar ook in deze GA Update willen we er heel even bij stilstaan.
May I present to you: Team Blue& Team Red!

jT0tUW8.png

hf4OiR3.png

Deze mannen zullen asap op onze website verschijnen, wanneer we foto’s hebben gemaakt. Waarschijnlijk zal dit tijdens the Party in april worden. Nog heel even wachten voordat jullie hun prachtige gezichtjes kunnen aanschouwen dus!
 
ClubClash.
Enkele leden van onze Rocket League teams hebben de afgelopen weken meegedaan aan het allereerste seizoen van Rocket League ClubClash! Nu hoor ik je denken, wàt is dat in vredesnaam en wàt heb ik de afgelopen weken op stream gezien?!

ClubClash is een venue based tournament, wat georganiseerd wordt door ESC Eindhoven/Amsterdam en onze eigen Eirreb!
De mannen van de teams hebben op beide venues van ESC in Eindhoven en Amsterdam gespeeld. In Eindhoven speelden SEVN (Team Orange), Wachtkamerboy, RifleGames (team Blue) en Owen_0546 (Team Red) onder de naam van de Eindhoven Lunatics en in Amsterdam speelden PaulShepherd (Team Blue), DaniiG, Alchemy en tijdens de finale Mobstar (Team Blue) onder de naam van de Amsterdam Merchants (ook wel bekend als Lucid Amsterdam. De naam is zovaak veranderd dat zelfs wij de weg kwijt waren). Beide teams hebben een ontzettend goede prestatie neergezet: de Eindhoven Lunatics zijn tweede geworden en de Amsterdam Merchants derde! Helaas gingen de Antwerpen Lions er met de eerste plaats vandoor.

Na het grote succes van afgelopen seizoen en het succes van het League of Legends tournament waar helaas geen GA Team aan meedeed, zijn de inschrijvingen nu open voor het volgende seizoen!
Iedere rank is welkom, het maakt daarnaast ook zeker niet uit of je in een Esport-team zit. De organisatie gaat waarschijnlijk voor het komende seizoen, of het seizoen erna kijken of ze een split-tournament kunnen organiseren voor de verschillende ranks in de teams. Maar daar hebben ze uiteraard spelers voor nodig! Dus, heb jij zin in een venue based tournament? DM Eirreb#6608 voor meer informatie en wellicht zien wij jou in het volgende seizoen wel op stream!


 
EVENTS-AGENDA:

6 februari 2020: Start Season 3 League of Legends ClubClash (signup ‘till the 4th of february) DM Eirreb#6608 voor meer info!
21 februari 2020:
Start Season 2 Rocket League ClubClash (signup ‘till the 19th of february) DM Eirreb#6608 voor meer info!
Maart 2020: Kaartgames &Drinks met GA! (Update soooooon!)
3,4,5 april 2020: The Party!