Gaming Alliance x HappyCustomers!

Gaming Alliance x HappyCustomers!

3 January 2020 om 14:07

Juicy

Zoals jullie wellicht al in de afgelopen GA Update hebben gezien zijn we afgelopen december tussen neus en lippen door een hele toffe samenwerking gestart met HappyCustomers!
Nu hebben wij er in dat bericht niet teveel over losgelaten, dit omdat we er een apart nieuwsbericht aan wilden wijden. Het is me toch wel een nieuwtje hoor!

Wat is HappyCustomers nou eigenlijk?
HappyCustomers is een detacheringsbedrijf gevestigd in Huizen, geprofessionaliseerd in de IT. Het is een uniek bedrijf wat al sinds 2000 IT-professionals in de richting van servicedesk en werkplek- en systeembeheer inzet voor tijdelijke en vaste opdrachten door het gehele land.
Hun medewerkers en klanten staan centraal. Ze vinden het erg belangrijk er een duidelijke communicatie en een gestructureerde samenwerking is tussen het bedrijf, hun klanten en medewerkers.
Het bedrijf vindt het ook erg belangrijk dat hun medewerkers zich lekker in hun vel voelen en blijven voelen.  Ze willen daarom al het contact zo laagdrempelig en casual mogelijk houden. Iedere regio heeft een regiomanager die nauw in contact staat met de medewerkers in zijn/haar omgeving. Hij/zij brengt regelmatig een bezoekje op de werkvloer om de voortgang te bekijken en ook zijn ze vrijwel 24/7 te bereiken via WhatsApp of telefoon. Zo kan je even heerlijk tegen ze zeuren wanneer je 's avonds om 12 uur in bed ligt en niet kunt slapen.
Het lijntje tussen de gedetacheerde medewerker en de managers/directeuren van het bedrijf is helemaal niet zo lang en moeilijk als in andere bedrijven, wat de sfeer gelijk al een stuk prettiger maakt.
HappyCustomers wil, zoals de naam al zegt, klanten en medewerkers Happy houden!

Naast detachering, houdt HappyCustomers hun werknemers ook actief en wordt hen de laatste technische kennis bijgebracht door middel van trainingen. Vele trainingen zijn mogelijk binnen het bedrijf, onder andere ITILv4, MCSA en MCSE. Natuurlijk zijn dit niet de enige mogelijkheden, vraag ook zeker naar andere trainingen die zij kunnen bieden!

Ervaringen.
2 leden van Gaming Alliance werken al een tijdje bij HappyCustomers: Troy (SEVN) en Michel (Hunthunt95). Zij hebben dan ook de verbinding gecreëerd met HappyCustomers en Gaming Alliance. Mede dankzij hen mogen wij 2020 starten met deze hele toffe samenwerking!
Troy en Michel zijn het er beide over eens dat het werken bij HappyCustomers een hele mooie ervaring is. Ze hebben dankzij deze baan de mogelijkheid om hun horizon verbreden, omdat ze in het hele land terecht kunnen komen en zo ontzettend veel ervaring op kunnen doen bij verschillende bedrijven. Zo'n baan staat natuurlijk ontzettend goed op je CV, omdat je zo aan kan tonen dat je op verschillende locaties hebt gewerkt!

Michel is al even werkzaam bij HappyCustomers, die uiteraard ontzettend blij zijn met zo'n aanwinst! Hij heeft al verschillende projecten gehad, waaronder o.a. in Den Bosch. Op dit moment zit hij alweer in een tijdje in Hoofddorp, vlakbij Amsterdam. Hij is iedere dag niet meer dan een uur onderweg naar het werk, met als vervoersmiddel een projectauto van het bedrijf.
Troy is in de zomer van 2019 afgestudeerd in de ICT en zocht een baan. Een voorkeur had hij niet en omdat hij en Michel nauw contact met elkaar hebben, heeft Michel ervoor gezorgd dat hij in oktober 2019 al aan het werk kon in Utrecht. Het heeft al met al dus niet langer dan 2 maand geduurd voordat hij een baan had! Tot op heden is hij nog gedetacheerd bij hetzelfde bedrijf en daar zijn ze ontzettend tevreden over hem, HappyCustomers tevens ook!

Vervoer.
Troy en Michel moeten iedere dag heerlijk vroeg opstaan om vervolgens een autorit van zo'n uur tot anderhalf uur te maken voordat ze hun werkdag kunnen beginnen. Ze 'lenen' beide een auto van de zaak en hoeven hier niks voor te betalen. Het bedrijf betaald de benzine, het onderhoud en alle belastingen!
In principe 'leent' HappyCustomers projectauto's uit aan zijn werknemers, zodat ze van huis naar werk kunnen komen. Omdat je gedetacheerd kan zitten in het hele land, is dat nog niet eens zo'n slecht optie.
Het nadeel hiervan is, is dat je geen privékilometers mag maken. In principe is dat niet erg als je een eigen auto hebt die je zo af en toe kan gebruiken, maar er bestaat ook een mogelijkheid om dezelfde auto te leasen. Daarmee mag je dan een X aantal privékilometers maken per jaar.
Er is veel mogelijk en veel bespreekbaar. Vraag ook zeker naar de mogelijkheden om een projectauto te krijgen van het bedrijf!

Sponsoring.
Wij zijn hartstikke excited over het feit dat HappyCustomers ons al wat nieuwe Esport jerseys en shirts heeft gesponsord. Na het tekenen van het contract hebben wij direct groen licht gekregen om deze te bestellen, dit lieten we ons natuurlijk geen tweede keer zeggen! Deze zijn ondertussen ook al gearriveerd bij onze gate keeper Berrie. Hij zal onze precious jerseys bewaren totdat onze Esporters deze komen claimen. We hopen daarom natuurlijk ook dat we tijdens the Party in april in deze spiksplinternieuwe mogen shinen op het podium!
Daarnaast zullen er 2 nieuwe roller banners gemaakt worden die we hopelijk ook al kunnen gebruiken in april!
We hopen natuurlijk dat dit niet het laatste zal zijn wat het bedrijf ons zal sponsoren. Wij als staff-team zullen er dan ook ons best doen om deze samenwerking goed te laten verlopen!

HappyCustomers zoekt jou!
HappyCustomers is continue op zoek naar (startende) medewerkers die zij kunnen detacheren door het hele land.
Of je nou 10 jaar ervaring hebt in de IT, of als je net gediplomeerd bent, iedereen is welkom. HappyCustomers biedt iedere IT-er de mogelijkheid om een carrière te starten!
Met hun vele connecties door het hele land zal het niet lang duren voordat je een baan te pakken hebt. Tot die tijd wordt je beschikbaar gesteld op hun website: https://www.happycustomers.eu/beschikbaarheid/
Bedrijven kunnen dan jouw CV bekijken en zonodig via HappyCustomers reageren, waardoor je binnen no-time bij een bedrijf aan de slag kunt!
Vervoer, trainingen en persoonlijk contact is geen probleem. Dat kan het bedrijf allemaal voor jou verzorgen. Er zijn weinig dingen die niet besproken kunnen worden!

Solliciteer nu!
Ben jij een IT-er die nog op zoek is naar een baan? Ben je leergierig en ben je een aanpakker? Wil je jezelf graag verbeteren door middel van trainingen en vindt je het niet erg om bij, wellicht, verschillende bedrijven aan de slag te gaan door het hele land? Dan is HappyCustomers op zoek naar jou!
Wij kunnen de schakel zijn die jou in beeld brengt bij HappyCustomers. Wij kunnen jouw CV en motivatie aan ze doorgeven en desnoods nog een goed woordje voor je doen! Benieuwd hoe? Lees dan snel verder!

DM Eirreb#6608 op Discord met al jouw vragen over HappyCustomers of hoe jij bij hen kan solliciteren. Berrie staat nauw in contact met de hoge baasjes van het bedrijf en hij heeft het mailadres waar je jouw sollicitatie naartoe mag sturen!

Wij zijn als staff-team ontzettend blij met deze samenwerking en hopen in 2020 veel met elkaar te mogen bereiken!

Voor extra informatie over het bedrijf, bezoek vooral hun website: https://www.happycustomers.eu/

Stay tuned for more!