GA Update Nr. 3

GA Update Nr. 3

30 December 2019 om 15:48

Juicy

New year, new me!

Wij nemen deze slogan wel heel erg letterlijk: vanaf januari gaan er namelijk (wéér, sawry) een aantal veranderingen plaatsvinden!
Zoals jullie weten heeft Gaming Alliance het afgelopen jaar veel te verduren gehad. Het vertrek van staff-members, de terugloop van activiteit enzovoorts. Natuurlijk betreuren we dit, omdat Gaming Alliance destijds is ontstaan door een hele vriendengroep, maar we proberen er met z’n allen toch weer wat van te maken.
Het team heeft de afgelopen weken niet stil gezeten. We hebben ondertussen een heel Plan van Aanpak klaarliggen, waar wij vanaf begin januari mee gaan starten! Natuurlijk laten we onze trouwe ally’s niet in het duister tasten en brengen we jullie weer heerlijk op de hoogte d.m.v. deze GA Update!

Alright, let's dive in!


A new era.
Gaming Alliance is ontstaan in 2016 door een vriendengroep die het idee had om samen een gaming server op te zetten, waar mensen vanuit de gehele BeNeLux welkom waren om te gamen. Sinds die tijd zijn we ook uitgegroeid tot de grootste gaming community van de BeNeLux, iets waar we ontzettend trots op mogen zijn en wat voor velen van ons een dikke mijlpaal is geweest.
We zijn ondertussen toe aan wat nieuws, iets vers. De schop moet erdoor. Met de overname van Gaming Alliance, was dit prioriteit nummer 1. Vanaf januari 2020 gaan wij dan ook een nieuw hoofdstuk starten!
Eind 2020 hopen we dat we onze community weer was zoals het was, of dat het in ieder geval weer in de buurt komt van wat het was. We hopen dat we aan het einde van het jaar kunnen zeggen dat Gaming Alliance weer een plek is waar iedereen samen kan komen om te gamen!


Admins/rollen.
Het staff-team is natuurlijk wat gekrompen en er zijn dan ook wat rollen over die ingevuld moeten worden. Wij zijn daarom hard op zoek naar mensen die deze rollen kunnen vervullen! Denk jij dat jij een toevoeging kan zijn voor het team? Je bent altijd vrij om dit aan te geven bij een van onze Admins!
Daarnaast zullen er in de loop van het nieuwe jaar waarschijnlijk nog wel een aantal vacatures open gegooid worden, maar omdat de nood erg hoog zit binnen het team om nieuwe mensen aan te nemen, zal dit niet bij alles gebeuren. We hebben voor sommige rollen snel mensen nodig helaasch.

Ook de staff-rollen hebben we aangepast. We willen binnen ons team zorgen voor een eenheid. De aparte rollen voor de Founders en Moderators zijn niet meer, vanaf heden wordt iedereen die toegevoegd wordt aan het staff-team automatisch een admin. Zo heeft iedereen een gelijke stemrecht!


Communicatie.
We hebben in het verleden wel eens gehoord dat de communicatie vanuit het staff-team richting de community niet altijd vlekkeloos verliep. De community voelde zich vaak niet ‘’gehoord’’, ondanks dat er een aantal keren een Ally-meeting is georganiseerd waarbij iedereen aan kon schuiven.
Deze willen wij dan ook vaker terug laten komen. Jullie kunnen dan dus vanaf 2020 meerdere oproepen verwachten om deze ally-meeting te joinen! Zo krijgen jullie de mogelijkheid om tips en feedback te geven aan ons!
Daarnaast hebben we natuurlijk kortgeleden deze GA Updates al in het leven geroepen, zodat we al het sappige nieuws vanuit het staff-team over kunnen brengen aan jullie. Uiteraard zal dit in 2020 niet anders worden!


Discord.
De Discord-server wordt eveneens grondig aangepakt. Er zullen nog meer kanalen gaan verdwijnen, om het zo nog overzichtelijker voor iedereen te maken.
Niet getreurd: Het kanaal #kanaal-suggestie blijft zoals hij is. Mis jij straks een kanaal en wil je die terug? Dan kan je deze gewoon weer aanvragen. Alleen wanneer deze niet meer dagelijks gebruikt wordt, zullen we deze verwijderen. Dit kunnen we heel makkelijk achterhalen door middel van de logs.


Social Media.
Zoals jullie wellicht al hebben gemerkt, zijn we ook meer bezig om onze social media kanalen op to date te krijgen/houden. Door middel van story's en posts op Instagram, filmpjes op YouTube en announcements op Discord en Twitter, willen wij meer informatie vanuit ons naar buiten brengen en willen we ook onze community en Esports in het licht zetten op onze kanalen.
Ook hier is altijd ruimte voor verbetering, dus aarzel niet om in onze dm’s te sliden!


Samenwerking HappyCustomers.
Tussen neus en lippen door hebben wij kortgeleden de samenwerking met HappyCustomers, een ICT-detacheringsbedrijf gevestigd in Huizen, gestart. Wij, als team, hebben een handtekening onder het contract gezet en nu mogen we officieel zeggen dat we een sponsor hebben! Hoe vet is dat!
Deze samenwerking betekent op dit moment dat er nieuwe jerseys worden gemaakt voor onze Esport teams, waarvan de sponsor de kosten op zich zal nemen. Tijdens the Party zullen onze teams deze jerseys dan ook zeker al dragen!

Hier een stiekeme sneak peek:
image0.jpg
In de loop van de dagen zal ik nog een uitgebreide announcement online zetten, waarin ik alle ins and outs van onze samenwerking uit zal leggen en waarin ik erg interessant nieuws heb voor de werkzoekenden onder ons!


Afscheid van onze Botjesman Basz1e.
Onze geliefde botsjesbaas Bas heeft te kennen gegeven dat hij een nieuwe baan heeft gekregen, waar hij ontzettend veel tijd aan kwijt zal zijn in het nieuwe jaar. Hij weet dus niet precies hoe hij het Admin-schap binnen GA hiernaast zal kunnen vervullen. Met de rol komt natuurlijk
verantwoordelijkheid en hij wilt zijn werk op dit moment prioriteren, wat wij natuurlijk heel goed kunnen begrijpen!
Achter de schermen zal Bas wel alle bots blijven beheren, maar minder actief dan voorheen. Hij zal dus niet volledig vertrekken vanuit het team, maar zal alleen zijn mooie Admin-kleurtje opgeven.

Bas is eveneens als vele anderen vanuit het staff-team, al vanaf 2016 druk bezig geweest om de server van alle gemakken te voorzien voor onze community. Deze man is stil, maar vliegensvlug en heeft meer verstand van bots en logging dan menig ander mens. We zijn daarom ontzettend blij dat ie ons niet volledig verlaat, maar dat hij het werk binnen GA voor nu op een laag pitje gaat zetten.

Wij willen Bas via deze weg ontzettend bedanken voor zijn jarenlange inzet en hopen we hem natuurlijk heel snel weer terug te zien!

Om het hele verhaal even ontzettend zoetsappig af te sluiten: Wij hebben het gevoel dat 2020 ons jaar wordt en dat we met een positieve blik weer toe kunnen werken aan een mooie toekomst, samen met jullie!

Vanuit ons in ieder geval een hele fijne jaarafsluiting en tot snel!

Hebben jullie nog vragen omtrent de wijzigingen binnen de Discord of heb je juist tips en feedback voor ons? Please do! Slide vooral in onze dm's!