GA Update Nr. 2

GA Update Nr. 2

4 December 2019 om 11:31

Juicy

Naamloos-2.png

Afgelopen september hebben we de GA update in het leven geroepen en is de allereerste ook online gekomen. Heb je nou geen idee wat het is? Lees dan vooral ons eerste bericht terug! 

https://www.gamingalliance.nl/communitynews?id=22

We hebben jullie weer heel wat sappig nieuws te melden, dus hierbij de 2de GA Update van 2019. Overigens ook direct de laatste van dit jaar, we zitten namelijk alweer in december! Wat vliegt de tijd jongens.
Voor degenen die we niet spreken voor de jaarwisseling: Alvast fijne feestdagen en een gelukkig 2020!

Dan nu over naar het nieuws, waarvoor jullie waarschijnlijk op dit nieuwsbericht hebben geklikt.


Discord goes back to basic.
Onze Discordserver wordt grondig opgeruimd! De komende weken zullen jullie meerdere veranderingen zien binnen onze server.
We hebben ondertussen ontzettend veel tekst en voice-channels, waardoor wij soms zelfs door de bomen het bos niet meer zien. We kunnen daarom ongetwijfeld begrijpen hoe dat voor onze Ally’s kan zijn. 
Back in the old days, bestond onze server uit een lobby voice en -chat en een paar channels voor de games die wij destijds speelden. Alle berichten werden in onze lobby-chat geplaatst en we zaten gezellig met z’n allen te babbelen over van alles en nog wat in de lobby-voice, wat voor ontzettend veel gezelligheid zorgde. Wij, de sentimentele bastards die we zijn, missen dat wel een beetje en gaan dat dan ook langzamerhand proberen terug te brengen!

Benieuwd naar de komende veranderingen? Slide in de dm’s van Tweetleduck op Discord met al je brandende vragen!

 
Merch/Handhaving.
Met pijn in mijn hart meld ik jullie dat onze Trui-lover en mijn lieve vriendinnetje Bwittcore ons staff-team heeft verlaten. De Founders hebben besloten dat het op dit moment de beste optie is, maar dit betekent niet dat de deur per direct voor haar gesloten is! Integendeel.
Britt heeft als vrouw van een van onze ex-Founders CrimiClown en vriendin van onze andere staff-leden vanaf het begin meegeholpen aan het opzetten van de community zoals deze vandaag de dag is. Met haar gekke, lieve zelf heeft ze voor veel lachmomenten gezorgd en wist ze altijd je humeur te verbeteren wanneer je je even down voelde.
Het was geen makkelijke beslissing voor onze Founders en ze waren er ook aardig kapot van kan ik jullie vertellen. We zullen onze lieve Britt ontzettend missen en hopen haar natuurlijk nog eens te zien binnen onze Discord!


Rocket League Workshop.
Over een paar weekjes is het al zover, onze allereerste GA Rocket League Workshop! Maar wàt is dat nou?

Iedere Ally die zich opgeeft krijgt de gelegenheid om 3 vragen mee te sturen wat hij of zij graag zou willen leren binnen de game. 
Vervolgens wordt iedere Ally aan een Esporter gekoppeld die zijn of haar vraag gaat beantwoorden en die jullie vervolgens samen gaan oefenen. Zo kan je binnen de kortste keren ons GA Esport-team met 2 vingers in de neus verslaan!

Meer info? Lees het forumbericht hierrr:
https://forum.gamingalliance.nl/viewtopic.php?f=8&t=1958

Opgeven?! Geef jezelf op via onderstaande link, inclusief maximaal 3 vragen die jij wilt behandelen met onze Esporters! 
https://docs.google.com/forms/d/e/1FAIpQLSep8lmeaQ7tMsCamtPyD5irbd2VdXtJKgYcqNd2d1NS8X0dTw/viewform


Rainbow Six Siege.
Ons nieuwe R6S-team is al even aan de gang binnen Gaming Alliance. Nu kunnen we begrijpen dat de spelers voor velen van jullie nog wat onbekend zijn, daarom heeft Juicy ze kort geïnterviewd! Lees snel verder!

Lars ‘’Skulk’’ Verkuijlen (Captain)

Discordnaam: Skulk.
In-game naam: Skulk.
Leeftijd: 19
In-game rank: Platinum 2
Wanneer begon je met gamen: Ik begon met gamen op de PS2 en ben snel over gegaan naar PS3. Toen de PS4 uitkwam een paar jaar geleden, zat ik te denken om de overstap te maken naar de PC en heb dit vrij snel gedaan. Natuurlijk heb ik meteen Rainbow Six Siege aangeschaft en ben op pc gaan spelen rondom de Operation Health update.
Wanneer begon je met het spelen van R6S: Zo’n 2,5 jaar geleden.
Wat is jouw motivatie om de game te spelen: Ik hou van tactische games waarbij je veel moet denken. Bij Siege moet je veel nadenken bij bepaalde acties dus vandaar dat ik deze keuze heb gemaakt.
Waar hoop jij jezelf te zien over ongeveer 5 jaar: Bij een goed team,hopelijk nog bij deze mensen. Ik hoop dat het goed loopt en dat we zo gehecht raken aan elkaar dat we over een aantal jaar nog steeds samen mogen spelen. Natuurlijk hoop ik dat we veel prijzen kunnen pakken met z’n allen en dat we LAN-party’s kunnen en mogen bezoeken met alle Ally’s van GA!
Wat hoop jij samen met GA te bereiken: Ik hoop een goede band met staff-leden en ally’s te krijgen en merch natuurlijk 😊 Daarnaast hoop ik dat we gezamenlijk lans mogen spelen en Benelux-prestaties neer kunnen zetten.
Welke tip wil jij de Ally’s meegeven die ook de competitieve kant van R6S op willen: Ik zeg dit altijd en blijf het zeggen: Blijf lol hebben en trainen! Blijf doorzetten, ook als je nog geen team hebt. Ooit komt de tijd dat je wordt gezien en opgepikt door een organisatie! Blijf positief over je zelf en over jouw capaciteiten!

Cas ‘’Cassis’’ Stoeldraaijers

Discordnaam: Cas
In-game naam: Cassis
Leeftijd: 17 (27 juli)
In-game rank: Platinum 2
Wanneer begon je met gamen: Ik ben begonnen met gamen toen ik 13 jaar oud was, dus voor een totaal van 4 jaar nu.  
Wanneer begon je met het spelen van R6S: Zo’n 1,5 jaar nadat de game uitwas gekomen, dus zo’n 2,5 jaar nu.
Wat is jouw motivatie om de game te spelen: Mijn motivatie om het spel te blijven spelen is dat het spel blijft ontwikkelen en steeds blijft veranderen waardoor het nooit saai wordt. Wat me ook motiveert is om competitief te blijven spelen en dat ik ervoor zorg dat ik op niveau blijf spelen.
Waar hoop jij jezelf te zien over ongeveer 5 jaar: Ik hoop mezelf over 5 jaar te zien als een Esporter natuurlijk en daar wil ik ook wel voor gaan. Nog een motivatie om te blijven verbeteren in de game!
Wat hoop jij samen met GA te bereiken: Ik hoop met Gaming Alliance meer met andere mensen in contact te komen en ook bekend te worden bij steeds meer mensen waardoor ik ook een naam voor mezelf kan maken en contacten kan leggen binnen de community. 
Welke tip wil jij de Ally’s meegeven die ook de competitieve kant van R6S op willen: Als tip om de competitieve kant op te willen in Rainbow Six Siege is dat als je het spel echt leuk vind en er ook echt tijd in stopt, je al heel ver komt. Een goed team en goede connecties binnen het team is ook erg belangrijk, dus als je het gevoel hebt dat je niet goed overweg kan met je teammates: Zoek een nieuw team!

Bas ‘’Stat4Head’’ Kwinten

Discordnaam: Bas
In-game naam: Stat4Head
Leeftijd: 17 
In-game rank: Platinum 2
Wanneer begon je met gamen: Ik begon met gamen toen ik ongeveer 7 a 8jaar was. Toen speelde ik vooral op de Wii en soms op de laptop. Ik speelde dan bijvoorbeeld de game Skylanders. Ik begon met Rainbow Six Siege toen ik net een laptop kreeg voor school. Dit was rond Operation Skull rain of Red Crow(Y1S3 - Y1S4). Ik speelde toen vooral casual met mijn broer om een beetje rond te kloten in de game. Ik begon pas aan ranked toen Operation Health uitkwam.
Wanneer begon je met het spelen van R6S: Een half jaar nadat de game uit was gekomen, dus zo’n 2,5 jaar nu.
Wat is jouw motivatie om de game te spelen: Mijn motivatie voor Siege is dat ik goed mijn eigen vooruitgang kan zien, ook al heb ik soms m'n ups en downs. Ook een grote motivatie voor mij is de competitieve aspecten van het spel, hier bedoel ik mee samen met het team spelen. Ik steek er dan ook redelijk wat tijd in. Maar hierdoor word ik wel steeds beter.
Waar hoop jij jezelf te zien over ongeveer 5 jaar: Ik hoop natuurlijk dat we ver kunnen komen met het huidige team. Ik zou het dan ontzettend leuk vinden om in de Benelux League mee te kunnen spelen, Of misschien wel hoger!
Wat hoop jij samen met GA te bereiken: Ik hoop dat ik meer mensen kan leren kennen binnen GA zoals bijvoorbeeld: streamers, spelers van R6 zelf etc. En misschien het helpen van de R6 spelers, ze soms wat bijleren of aan het werk zetten om het betere uit zichzelf te halen. 
Welke tip wil jij de ally’s meegeven die ook de competitieve kant van R6S op willen: Door ze zelf aan de gang te zetten door middel van Pro league kijken, oefenen en youtube filmpjes.
 
Damian ‘’Daim’’ Willemse

Discordnaam: Daim
In-game naam: Daim
Leeftijd: 22
In-game rank: Platinum 1
Wanneer begon je met gamen: Rond het moment dat CoD4: Modern Warfare uitkwam, de gouden jaren.
Wanneer begon je met het spelen van R6S: Operation Black Ice op PS4, Wind Bastion op PC.
Wat is jouw motivatie om de game te spelen: De adrenaline die je krijgt als alle puzzelstukjes goed vallen en je de overwinning pakt. Dat is waar ik voor leef.
Waar hoop jij jezelf te zien over zo’n 5 jaar: Steady baantje, met genoeg tijd om te gamen.
Wat hoop jij samen met GA te bereiken: De top!
Welke tip wil jij onze ally’s meegeven die ook graag de competitieve kant van R6S op willen: Keep on Grindin'
 
Jordy ‘’Jordy5k’’Nies

Discordnaam: Jordy5k
In-game naam: Jordy5k
Leeftijd: 20
In-game rank: Platinum 2
Wanneer begon je met gamen: Ik ben begonnen met gamen in de periode van CoD: Black Ops 1, sindsdien ben ik altijd al in de FPS-games blijven hangen.
Wanneer begon je met het spelen van R6S: Ik ben casual begonnen met R6S tijdens Operation Dust Line, maar het sprak me pas echt aan tijdens Operation Wind Bastion.
Wat is jouw motivatie om de game te spelen: Vooral de clutch momenten waar alles op het spel staat.
Waar hoop jij jezelf te zien over zo’n 5 jaar: Een leuke carrière binnen de Esports.
Wat hoop jij samen met GA te bereiken: Het doel is de top van de BeNeLux, maar uiteraard is de droom de top van Europa.
Welke tip wil jij onze Ally’s meegeven die ook graag de competitieve kant van R6S op willen: Met de juiste motivatie is alles haalbaar.

Johan ‘’Kepangski’’ Zweistra (Substitute)

Discordnaam: Johanski
In-game naam: Kepangski
Leeftijd: 35
In-game rank: Platinum 2
Wanneer begon je met gamen: Rond mijn 7e levensjaar.
Wanneer begon je met het spelen van R6S: Sinds de closed beta.
Wat is jouw motivatie om de game te spelen: In elke game leer je weer nieuwe dingen die je vervolgens weer kan gebruiken bij een volgende game. Daarnaast trekt het tactische spelen me erg aan.
Waar hoop jij jezelf te zien over zo’n 5 jaar: Dan ben ik, helaas, alweer 40 jaar en ben ik hopelijk nog actief op de pc. 😊
Wat hoop jij samen met GA te bereiken: Gezelligheid, teamverband, goed samenspel, LAN-party’s afgaan samen met de leden en natuurlijk prijzen pakken!
Welke tip wil jij onze Ally’s meegeven die ook graag de competitieve kant van R6S op willen: Veel proleague kjken, alle inkomende feedback als iets positiefs zien, veel ranked spelen (full stacked), drones en camera’s altijd goed gebruiken en last but not least: Bij bijvoorbeeld een 3vs1 situatie waar jij nog als enige over bent, niet te greedy worden voor de kill maar altijd tactisch blijven!

Wil je de spelers graag nog beter leren kennen, of wil je een keer gecarried worden in Siege? Stuur ze vooral een bericht op Discord!

Daarnaast staat er ook een spot open voor Coach/Manager binnen het Rainbow Six Siege team! Heb jij enige ervaring binnen deze scene en ben je benieuwd naar de eisen? Lees onderstaand forumbericht en stuur je sollicitatie via DM op Discord naar Juicy!

https://forum.gamingalliance.nl/viewtopic.php?f=35&t=1954

 
Promotie!
Vanaf heden sieren de namen van Juicy en SEVN Admin-blauw binnen onze Discord! Zij hoeven zich vanaf nu niet meer aan de regels te houden (grapje), maar mogen lekker hun eigen ding doen als Admin! Gefeliciteerd! (Yes, I know. Ik feliciteer mezelf.)

Tot in het nieuwe jaar!

Liefs, het staff-team van Gaming Alliance.