GA Update Nr. 1

GA Update Nr. 1

4 December 2019 om 07:05

Juicy

M4aupjG.png

We hebben een kleine announcement voor jullie, namelijk de allereerste GA Update! Ik hoor jullie hersens al kraken, wat is in hemelsnaam een GA Update?

Zoals jullie wel weten is er de afgelopen maanden geen nieuwsbrief meer online gekomen op het forum, dit vanwege het feit dat we te weinig leuke nieuwtjes hadden en omdat we de nieuwsbrief in een nieuw jasje wilden steken. Wij hebben daarom de afgelopen tijd onze hersens hard aan het werk gezet om te kijken hoe we de nieuwsbrief in wilden vullen.
We zijn uiteindelijk tot de conclusie gekomen dat een nieuwsfeature op de website een mooie oplossing zou zijn en met dank aan Kealtie is dit uiteindelijk gerealiseerd.
Om de lijn tussen het staff-team en de community zo transparant mogelijk te houden, wilden we wel graag iets terug in de vorm van een nieuwsbrief. Om deze reden hebben wij de GA Update gerealiseerd, wat op veel vlakken lijkt op de nieuwsbrief die jullie van ons gewend zijn.
De context wordt echter iets uitgebreider, omdat we jullie graag op de hoogte willen houden van wat er binnen het staff-team en de community afspeelt.

Kleine sidenote: De GA Update zal niet net zoals de nieuwsbrief iedere maand online komen, maar alleen wanneer wij updates hebben die wij graag aan jullie willen melden. We hebben dus geen vast uploadmoment en dit zal ook niet gebeuren in de toekomst.Twitch.

Onze lieve moderator Lisserdd heeft aangegeven dat ze kortgeleden is begonnen met een zwaar revalidatietraject voor haar lichamelijke klachten. Ze vertelde dat dit erg veel energie van haar gaat kosten en dat ze het daarom lastig gaat vinden om Twitch hiernaast te combineren. Wij hebben dan dus ook in overleg met haar besloten dat zij vanaf per direct op non-actief zal staan.
Ze verlaat ons gelukkig niet en blijft haar mooie kleurtje houden, maar ze zal de komende tijd vrijwel niet actief zijn binnen GA en het staff-team.

Wat betreft Twitch, zijn wij op dit moment aan het kijken wie dit (tijdelijk) van haar over kan nemen. Er verandert op dit moment niets, er kan nog steeds gestreamd worden op ons Twitch-kanaal en de overige staff-leden zullen hun best doen om klaar te staan voor onze streamers en Esporters met hun vaste uitzenddagen.
Alle veranderingen die gepland stonden omtrent Twitch zullen echter op dit moment on-hold staan. Wanneer wij een geschikte vervanger voor Lisserdd hebben gevonden, zullen wij dit uiteraard bekend maken.


YouTube.

Ons YouTube-kanaal heeft de afgelopen maanden, dan wel niet jaren, aardig stilgestaan en hier willen wij verandering in brengen. Afgezien van een paar leuke Rocket League montages hebben we helaas weinig content gehad om een video samen te stellen.
SEVN heeft aangeboden om dit naast zijn taken als Esport moderator en captain van het Rocket League team op zich te nemen en hij heeft jullie hulp hierbij nodig!

Er is kortgeleden een nieuw kanaal aangemaakt in de GA Discord: YouTube-inzendingen onder het kopje 'Foto's'. De bedoeling met dit kanaal is dat iedereen zijn of haar in-game clips hierin mag zetten. SEVN zal al deze content verzamelen en bewerken tot een video, die wij dan op onze GA official YouTube-pagina zullen plaatsen.
Naast het feit dat de gehele community jouw meesterlijke clip kan zien in het kanaal èn in de video, wordt deze link ook gedeeld op al onze andere social media platformen. Op deze manier willen we laten zien dat we een hechte community zijn en willen we jullie meer naar de voorgrond halen.
Het maakt niet uit wat voor content je hebt, of van wat voor game het is. Alles is welkom! Hint: We worden wel blij van clips waarin Berrie keihard faalt in Siege.

Afgezien van in-game montages, streven wij er ook naar om andere content te gaan plaatsen. Denk hierbij aan aftermovies van online en offline tournaments, LAN's en Esport gerelateerde dingen. Wij roepen dan alle Esporters ook op om al hun gespeelde matches in te sturen!


Social Media.

Zoals jullie waarschijnlijk wel weten, zijn wij al een enige tijd op zoek naar een nieuwe Social Media Moderator. Totdat dit zijn vruchten afwerpt, zullen twee staff-leden de social media platformen gaan verzorgen:
Onze eindbaas en Founder Eirreb zal zijn creativiteit de vrije loop laten tijdens het maken van leuke designs en Community Moderator Juicy zal de posts voorzien van mooie, maar zeker geen korte stukjes tekst. Kijk maar naar deze update, lekker kort.
Alle content die op dit moment worden geplaatst op onze platformen (Twitter, Facebook en de posts op de website zoals deze) worden dus op dit moment verzorgt door deze twee.
Mocht onze zoektocht naar een nieuwe moderator slagen, zijn jullie uiteraard de eerste die dit weten!


Rolechange.

Er is een kleine verandering aangebracht qua rollen binnen het staff-team.

Naast Lisserdd die helaas voor een tijdje non-actief zal zijn (Sad), zijn er ook andere kleine veranderingen die wij graag bekend willen maken: De Tweetles switchen van rol!
TweetleDuck zal vanaf nu Events op zich gaan nemen en TweetleBird zal Merchandise op gaan pakken. Ik kan begrijpen dat dit voor aardig wat verwarring kan zorgen, maar don't worry, alle verkeerd gestelde vragen komen uiteindelijk bij de juiste persoon terecht.
Voor al je vragen omtrent seatings, inpaklijsten en kerstmansloffen kan je nu terecht bij TweetleDuck en voor alle aanvragen omtrent jerseys en andere merch kan je terecht bij TweetleBird!


Wat vond jij van deze allereerste GA Update? Heb jij feedback over het uiterlijk of tekstuele aanvullingen, dan kun je dit altijd kwijt bij een van onze staff-leden.