Rocket League Team wint S1 City League!

Rocket League Team wint S1 City League!

8 September 2019 om 19:00

Juicy

Win_lose_1.png

Het team, bestaande uit SEVN, Mitch en Hunthunt95, was uitgenodigd door onze partner ESC Eindhoven om deze league op locatie te spelen, onder de naam van de Eindhoven Lunatics.

Wij kregen veel vragen vanuit de community waarom het team onder deze naam speelde en dat is eigenlijk heel simpel te verklaren.
Volgens de regels van City League is het zo dat alle teams op locatie spelen, ons team speelde dus vanuit Eindhoven. Iedere venue behoort in ieder geval de stad te benoemen in zijn of haar teamnaam, voor de rest is iedereen vrij om zijn of haar eigen teamnaam samen te stellen. Omdat ESC Eindhoven meerdere teams hebben voor verschillende games van de City League, hebben zij deze algemene naam bedacht. Daarom was het vanzelfsprekend dat ook wij onder deze naam gingen spelen en helaas niet onder Gaming Alliance. Maar dat maakt niet uit, want onze community was iedere speelavond ontzettend actief in de Twitch chat van ESC èn enkele leden van ons zijn zelfs meerdere malen in Eindhoven aanwezig geweest om te supporten! Wij hebben dan ook zeker wel laten zien dat wij de leukste en gezelligste community van de BeNeLux zijn!

De afgelopen vier weken is ons team iedere dinsdagavond aanwezig geweest op de venue in Eindhoven. De eerste 3 weken bestonden uit kwalificatierondes, tegen verschillende teams uit heel Europa. Iedere avond was het de bedoeling dat ze tegen ieder team speelden in een Best Of 5 match. Tijdens deze 3 weken hebben zij welgeteld 1 match verloren, tegen de Jersey Royals wat ook direct de sterkste tegenstander voor hen is geweest. Zij zijn een Grand Champion team komend van een klein eiland vlakbij Frankrijk, die op sommige momenten voor hele spannende matches zorgden tijdens de league. Het was dan ook wel te verwachten dat wij in de grand finales tegenover hen zouden staan.

Tijdens de grand finales op 3 september 2019, was het de bedoeling dat het team een Best Of 7 match gingen spelen tegen de Jersey Royals. Dit hebben wij dan ook dikwijls gewonnen met 4-0! Wij zijn hartstikke trots op onze jongens en hopen vaker zulke goede resultaten te mogen zien van ons Rocket League team, beginnend met the Reality eind september 2019 waar wij met 3 (!) teams heen zullen gaan!

Helaas lukte het voor een van onze spelers niet om op tijd aanwezig te kunnen zijn voor de grand finales in Eindhoven, vandaar dat we de laatste match met onze stand-in Steffie hebben gespeeld. Zeker geen slechte keuze, want dankzij hem mogen wij ons nu de winnaar van de City league noemen!
Wij willen hem dan bij deze (voor de zoveelste keer) heel graag bedanken voor de tijd en moeite die hij erin heeft gestoken om aanwezig te kunnen zijn!